Om meg

Jeg har siden 2011 hatt den glede å jobbe i enkeltmannsforetaket mitt «This is me» med terapi, livsveiledning, coaching og yoga. Å hjelpe mennesker som av flere årsaker trenger hjelp til å løse og finne ut av problemene, er for meg veldig berikende!

Gjennom utdanninger jeg har tatt de senere år, har jeg selv vært igjennom store endringer mentalt og følelsesmessig. Dette har gitt meg en stødig plattform å stå i livets utfordringer på.

De senere års utdanninger består av 2 årig NLP Master Practitioner (nevrolinguistisk) fra Praxiz i Fredrikstad. I tillegg har jeg TFT (tankefeltterapi / neurotapping ) fra Mats Uldal International School og Norway . M. Uldal innførte og videreutviklet TFT på 90-tallet til Norge.
Jeg har også en toårig yogautdanning fra Tempelyoga i Drøbak.

Jeg er født i 1971 og har opparbeidet meg flere år med variert arbeidserfaring også fra andre felter. Jeg har erfaring fra bl.a veiledning og saksbehandling innen privat, kommunal og -statlig sektor. Attføringsarbeid har vært en stor del av denne erfaringen.

Min første utdanning fullførte jeg i 1994 med fagene sosiologi, psykologi og kriminologi, cand.magister fra Universitet i Trondheim og Oslo.

Din trygghet som klient er ivaretatt da jeg jeg er forpliktet til å overholde et etisk regelverk gjennom foreningene jeg er registrert i. Jeg er registrert og godkjent NLP / TFT Terapeut i NHL ( Norges Landsforbund av Homeopraktikere).

Lurer du på noe? Trykk her for å kontakte meg?